На Львівщині стартувала активна фаза військових навчань «Репід Трайдент – 2015» (відео)

16:20 29 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У середу, 29 липня, учасники українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід Трайдент – 2015» перейшли від тренувань до практичного відпрацювання дій за сценарієм навчання.

Створена у рамках навчання багатонаціональна бригада повинна провести стабілізаційні дії в межах оборонної операції: посилити охорону державного кордону, провести пошукові дії, приборкати сепаратистів, яких підтримують і посилюють спецслужби країни-агресора. У час «Ч» основні сили, підрозділи бойового та логістичного забезпечення одного з батальйонів бригади здійснили тактичний марш у визначену зону відповідальності. Після встановлення базового табору та взяття його під охорону, багатонаціональний батальйон приступив до стабілізаційних дій.

Курсанти факультету Високомобільних десантних військ та військової розвідки «осідлали» ключові автошляхи у районі виконання завдань. Мета їх роботи — ретельна перевірка автотранспорту та контроль за пересуванням техніки. Найбільш підозрілі автомобілі та їх пасажири ретельно обстежуються.

Взвод військової поліції Збройних Сил США разом із українськими морськими піхотинцями на БТР-80 та бронеавтомобілях «ХАМВІ» здійснив супровід колони автобусів із тимчасово переміщеними особами. «Біженців» доправили до табору, де ними зайнялись фахівці медичного забезпечення та представники гуманітарних місій. У цей же час бійці підрозділу Національної Гвардії України проводили контрдиверсійні заходи на визначеній ділянці місцевості.

Курсанти 2-го курсу львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного під командуванням молодшого сержанта Ігоря Колісника зайняли висоту під назвою «Церква». На верхівці підвищення стоїть напіврозвалена споруда храму, в якій піхотинці облаштували спостережний пункт.

Про усі помічені деталі відразу здійснюється доповідь командиру підрозділу за допомогою радіозв’язку. За діями підрозділів спостерігають офіцери-посередники, які фіксують правильність виконання завдань особовим складом.

Про це повідомили сьогодні, 29 липня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів