На Львівщині смертельно травмовано потягом молодого чоловіка

18:15 23 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

24-річний житель Городоцького району помер від отриманих травм чоловік під час надання йому медичної допомоги у районній лікарні.

«Правоохоронці встановлюють встановлюють обставини смертельного травмування чоловіка вантажним поїздом. За даним фактом відкрито кримінальне провадження», – повідомили сьогодні, 23 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«До Городоцького відділення поліції 22 серпня надійшло повідомлення про те, що неподалік села Поріччя в Городоцькому районі вантажним поїздом травмовано молодого чоловіка. Правоохоронці встановили, що 22 серпня, близько 00.50, на 21-му кілометрі залізничної колії «Комарно – Великий Любінь» поблизу села Поріччя вантажним поїздом було травмовано 24-річного місцевого жителя.

Від отриманих травм чоловік помер під час надання медичної допомоги у районній лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Всі обставини події встановлюються.

Правоохоронці нагадують:

Пішоходам  дозволяється  переходити  залізничні  колії тільки  у  встановлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо).

На станціях, де немає мостів і тунелів, громадянам слід переходити  залізничні  колії  у місцях, обладнаних спеціальними настилами, біля яких встановлені вказівники «Перехід через колії».

Перед тим, як увійти в небезпечну зону (ступити на колію), потрібно впевнитись у відсутності потяга (локомотива, вагона, дрезини).

При наближенні потяга (локомотива, вагона, дрезини) слід зупинитись поза межами небезпечної зони, пропустити його і, впевнившись у відсутності рухомого складу, що пересувається по сусідніх коліях, почати перехід.

Наближаючись до залізничного переїзду, громадяни повинні  уважно  стежити  за світловою і звуковою сигналізацією, а також положенням шлагбаумів. Переходити колії дозволяється тільки при відкритому шлагбаумі.

При відсутності шлагбаума (коли переїзд не охороняється) перед переходом колії необхідно впевнитись, що до переїзду не наближається потяг».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів