На Львівщині рятувальники вже поставили на рейки шість вагонів, які зійшли з колії (+відео)

09:00 26 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Станом на 7-му годину ранку 26 січня залишалося поставити на рейки ще чотири вагони, які зійшли колії поблизу залізничної станції «Лавочне» в Сколівському районі Львівщини.


Відео: Андрій Дем'яник

Інформаційна агенція «УНН» передала сьогодні, 26 січня, в повідомленні «На Львівщині рятувальники поставили на рейки 6 вагонів із залізною рудою, – ДСНС»:

«У Сколівському районі поблизу залізничної станції «Лавочне» Львівської залізниці о 6-й годині 35 хвилині 25 січня стався схід з рейок 10 вагонів вантажного потягу (вантаж – залізна руда, склад – 48 вагонів, маршрут: станція Вечірній Кут Дніпропетровської області – станція Чоп Закарпатської області, з яких один ліг на бік), в результаті чого пошкоджено 130 м залізничної колії та одну опору контактної мережі. Про це «УНН» повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС.

Жертв, постраждалих та загрози навколишньому середовищу немає. Станом на 7-му годину ранку 26 січня поставлено на рейки шість вагонів (залишається поставити чотири).

До відновних робіт залучено три відновлювальних потяги та бригади Львівської залізниці. Рух залізничного транспорту здійснюється за резервною схемою через станцію «Самбір».

За фактом події створено комісію з фахівців Укрзалізниці щодо з’ясування причини сходу вагонів з рейок. Ситуація знаходиться на контролі Головного управління ДСНС у Львівській області.

Як повідомляв УНН, у неділю на Львівщині з рейок зійшло 10 вагонів вантажного потяга із залізною рудою».

Про це повідомляється в понеділок на сайті інформагенції «УНН».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині внаслідок аварії зійшли з рейок десять вагонів вантажного потягу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів