На Львівщині розширять можливості полігону ЗСУ, – Генштаб

13:55 3 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

У Навчальному центрі миротворчості і безпеки облаштують додаткові тактичні поля й місця для відпрацювання дій у населеному пункті та промисловій зоні.

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України (ЗСУ) та їх головнокомандувач – генерал армії Віктор Муженко – зустрівся на Львівщині з командирами та іноземними інструкторами, щоб обговорити результати підготовки за стандартами НАТО та сертифікацію механізованих (мотопіхотних), танкових, високомобільних десантних, десантно-штурмових, гірсько-піхотних частин і підрозділів ЗСУ до рівня бригади, що підсилюється. Найбільше часу було приділено детальному розбору результатів проведення бойових стрільб та комплексних контрольних занять, що проводились на базі Навчального центру миротворчості і безпеки.

Після заслуховування доповідей та пропозицій командирів, Віктор Муженко дав відповідні вказівки щодо уточнення навчальних програм та вдосконалення підготовки з використанням новітніх систем, а також належного забезпечення на кожному з етапів. Також було розглянуто питання розвитку Центру, зокрема, збільшення кількості інструкторів, удосконалення структури та запланованого у цьому році будівництва навчального корпусу, відділення імітаційного моделювання, приміщення для зберігання обладнання «MILES» та відновлення містечка «Інженерне».

Головним завданням визначено будівництво додаткових тактичних полів, місць для відпрацювання дій в населеному пункті та промисловій зоні, збільшення можливостей військового стрільбища. Окрім цього, конструктивно погоджено питання щодо пришвидшення будівництва гуртожитків для особового складу та будинків для проживання сімей військовослужбовців.

Про це повідомили сьогодні, 3 травня, на військово-інформаційному порталі «ЗСУ інфо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів