На Львівщині розпочався відбір кандидатів у «Нові обличчя кордону»

17:32 24 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

У Львівському аеропорту з’являться 103 прикордонники-новобранці.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили сьогодні, 24 квітня: «В рамках проекту «Нове обличчя кордону» на базі Львівського прикордонного загону розпочався відбір кандидатів, які проходитимуть службу у відділі прикордонної служби «Львів-аеропорт» та «Рава-Руська». Вже понад 500 бажаючих служити у зазначених підрозділах подали заявки, з них 304 особи – цивільна молодь.

«У рамках першого етапу конкурсу, за перший день тестування, яке ще триматиме до кінця наступного тижня, було відібрано 53 кандидата. Всім зареєстрованим учасникам проекту направляються спеціальні «SMS»-запрошення та час прибуття до управління Львівського прикордонного загону. Формуються групи з 20 учасників», – розповіли також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Результати тестувань обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства, а в рамках відбору формується їх рейтинговий список. Всього за цим відбором планується залучити на службу у відділ «Рава-Руська» 83 військовослужбовця, а у «Львів-аеропорт» – 103 особи», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Відбір проводиться як серед військовослужбовців прикордонного відомства, так і цивільних громадян України. Для прозорості за відбором слідкують представники Міжнародної організації з міграції, а прозорість заходів контролюють представники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів