На Львівщині розпочали формувати загони оборони й роти охорони

09:30 23 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: borinfo.com.ua

Як повідомив т.в.о. військового комісара об’єднаного райвійськкомату Львова, підполковник Владислав Заришняк, ці підрозділи підпорядковуватимуться військовим комісарам, але до участі в АТО залучатися не будуть, їх основне завдання – розгортання й несення служби на блокпостах, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, підтримка безпеки та порядку в районах.

Військкомати на Львівщині розпочали формувати загони оборони та роти охорони для захисту обласного центру в особливий період. Про це повідомили кореспонденту агенції «Укрінформ» у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони.

«Районні комісаріати на Львівщині почали формувати загони оборони та роти охорони для захисту обласного центру в особливий період. До укомплектування таких підрозділів будуть залучати громадян-добровольців віком від 18 до 60 років для проходження служби у військовому резерві на контрактній основі», -– розповів т.в.о. військового комісара об’єднаного райвійськкомату Львова підполковник Владислав Заришняк.

За його словами, ці підрозділи підпорядковуватимуться військовим комісарам, але до участі в АТО залучатися не будуть. Їх основне завдання – розгортання та несення служби на блокпостах, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, підтримка безпеки та порядку у районах.

Про це повідомили сьогодні, 23 вересня, на сайті агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів