На Львівщині розпочали бойове злагодження бійці спецпідрозділу «Шторм»

21:33 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: divannaya-sotnya.com.ua

На полігоні Національної гвардії тренуються добровольці, які після двомісячних навчань повернуться в Маріуполь, Бердянськ та їх околиці.

На тренувальному полігоні Нацгвардії розпочали навчання бійці підрозділу спецпризначення «Шторм» (як повідомили на сторінці «Шторм (батальйон)» у Вікіпедії, цей добровольчий батальйон патрульної служби міліції особливого призначення створено в травні 2014 року у структурі ГУ МВС України в Одеській області. – «ЩЛ»). Цю структуру створили з добровольців у Маріуполі. 

Від інших військових формувань його відрізнятиме висока мобільність. Спецбійці боротимуться з диверсійно-розвідувальними групами.

Також вони мають звільняти будівлі від захопників та виконувати бойові завдання в буферній зоні. командир батальйону «Шторм» Віктор «Жак» розповів:

«Ми створюємо мобільну невелику групу, котра може мобільно пересуватися та вести вогонь по противнику. За короткий час може переміститися з точки А в точку Б, зайти з тилу чи іншого фланга. Тобто завдання – легкі маневрені групи». 

«Шторм» цікавий тим, що там служитимуть переважно добровольці, які взяли до рук зброю лише з початком боїв на Донбасі. Після двомісячних навчань бійці повернуться на схід країни. Місцем їхньої дислокації буде Маріуполь, Бердянськ та їх околиці.

Про це повідомила сьогодні, 9 квітня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів