На Львівщині ремонтують 28 дорожніх об’єктів

11:44 28 вересня 2016 р.

Ремонт восьми дорожніх об’єктів розпочнуть найближчим часом.

У 2016-му році на Львівщині заплановано здійснити ремонт 145-ти дорожніх об’єктів, з них на 109-ти ділянках роботи вже завершено, на 28-ми – роботи тривають і на восьми – розпочнуться найближчим часом. Про це розповів в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Роман Кокотайло під час сесії обласної ради у вівторок.

За його словами, цьогоріч в обласному бюджеті передбачено на реалізацію програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг, майже 283 мільйонів гривень. Зокрема, на ремонт доріг загального користування передбачено – 253 мільйони гривень, на дороги комунальної власності – майже 24 мільйони, а на освітлення пішохідних переходів – п’ять мільйонів гривень.

Роман Кокотайло також запевнив, що наразі програму виконано на 74%.   За словами посадовця, наприклад, у Дніпропетровській області виконання подібної обласної програми складає 57%, Закарпатській – 18%, Київській – 70%, Одеській – 23%.

Своєю чергою, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор також наголосив, що джерелами фінансування ремонту доріг є державний та обласний бюджети, кредитні кошти, надходження від перевиконання митних платежів, а також інвестиційний проект. За його словами, загалом на 2016 рік передбачено понад два мільярди гривень, але станом на 1 вересня профінансовано трохи більше мільярда.

Про це повідомили сьогодні, 28 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації , де також запевнили , що цього року в області сумарно відремонтують близько 500 кілометрів автомобільних доріг.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів