На Львівщині присягнули новобранці

19:30 25 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У 184-му навчальному центрі в Старичах на Львівщині склали присягу на вірність українському народові близько півтори тисячі військовослужбовців строкової служби.

Військовослужбовці проходили вишкіл у навчальному центрі майже півтора місяця Освоїли теорію військової справи, відпрацювали навички ведення бою в умовах, наближених до реальних. Вивчали різні види озброєння. Завершилося навчання складанням присяги.

Новобранець Георгій Козярін розповів: «У нас були фізичні вправи. Розминки, зарядки, смуга перешкод, стрільбища на полігонах були досить часто. Спершу були трохи здивовані, що дійсно українська армія відновлюється. Відновлюється, бо тут навчають, а не як говориться «раз в рік і палка стріляє».

Солдатів-строковиків на передову не відправлятимуть. Після завершення служби вони можуть укласти контракт зф ЗСУ. Підтримати військовослужбовців приїхали рідні та друзі.

Бабуся новобранця Галина Тапучик розповіла: «Найкращі відчуття. Сльози на очах. Радість за внука, що пішов у армію. Хлопцям обов'язково потрібна армія, вони ж захисники вітчизни. Як не вони, то хто».

Усе це розповіли в суботу, 25 травня, на телевізійному «5 каналі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів