1, 8 та 9 травня на Львівщині порядок на масових заходах забезпечуватимуть понад 1700 міліціонерів (відео)

09:23 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 032online.com

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, його начальник Дмитро Загарія запевнив, що львівські правоохоронці готові забезпечити правопорядок на травневі свята.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 29 квітня

«Львівські правоохоронці готові забезпечити правопорядок на травневі свята. Про це, 28 квітня, в ефірі телерадіокомпанії «Львів» розповів начальник Головного управління МВС України  у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Під час відзначання Дня пам’яті та примирення, 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни працівники міліції будуть працювати у посиленому режимі. Для забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху у місцях  проведення масових заходів 1, 8 та 9 травня буде задіяно понад 1700 працівників міліції.

Для належної охорони громадського порядку на вулицях міста та в інших громадських місцях у період вихідних та святкових днів до несення служби додатково будуть залучені працівники міліції із числа батальйону «Львів», батальйону судової міліції, роти конвойної служби та спеціального батальйону міліції. Дмитро Загарія підкреслив:

«Ми звернулись до громадських організацій з пропозицією взяти участь у охороні громадського порядку під час травневих свят і отримали їхню згоду. Також я хочу звернутись до усіх громадян з проханням під час святкувань поводитись гідно, не порушувати закон та не піддаватись на провокації.

Про всі випадки порушення громадського порядку повідомляйте за номером 102 або звертайтесь до найближчого правоохоронця. Винні у порушенні законодавства будуть притягнуті до відповідальності». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів