На Львівщині повістки військкоматів отримали в квітні 3450 осіб, придатними до служби визнано 782-х

14:14 9 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rmclviv.wordpress.com

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в суботу: «При потребі 2957 мобілізованих оповіщено 3450 осіб, медогляди пройшли 2311 чоловік, 782 особи визнані придатними до служби».

На Львівщині правоохоронці спільно з представниками військових комісаріатів провели майже 2300 рейдів. Рейди, участь у яких беруть також органи місцевого самоврядування, проводять для вручення повісток громадянам, котрі підпадають під черговий етап мобілізації та з метою виявлення осіб, котрі ухиляються від військової служби.

П’ятий етап мобілізації до лав Збройних сил України розпочався 10 квітня, згідно з Указом Президента України «Про строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році». Станом на 29 квітня, за даними обласного військового комісаріату, при потребі 2957 мобілізованих оповіщено 3450 осіб, медогляди пройшли 2311чоловік та 782 особи визнані придатними до служби.

Працівники ОВС Львівщини спільно з представниками комісаріатів та органами місцевого самоврядування провели майже 2300 рейдів, під час якихпризовникам вручено більше семи тисяч повісток та виявлено відсутність замісцем проживання майже чотирнадцятьох тисяч осіб, котрі підпадають підмобілізацію. У більшості випадків у таких приміщеннях військовим комісарамне відчиняють вхідні двері, а близькі родичі призовників відмовляються повідомляти про їх місцеперебування.

Про це повідомили сьогодні, 9 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів