На Львівщині попрощалися з гвардійцем Ігорем Дідачем

20:24 25 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

Добровольця батальйону імені генерал-майора Сергія Кульчицького проводжали в останній путь тисячі людей з Трускавця, Дрогобича, Львова, навколишніх сіл району.

Підполковник Вадим Голуб повідомив сьогодні, 25 січня, в публікації «Нестерпний біль у сердцях залишиться назавжди...»:

«5 січня 2015 року військовослужбовці батальйону імені генерал-майора Сергія Кульчицького їхали на ротацію. Їх автобус зіткнувся із «КРаЗом». На місті аварії загинуло 12 бійців, ще 21 військовослужбовець отримали поранення різного ступеня важкості.

17 січня від важких травм, в київському шпиталі помер доброволець Ігор Дідач. Двоє дочок втратили батька, дружина залишилась чоловіка, а батьки більше ніколи не побачать сина.

Родина та друзі до останнього сподівалися, що Ігор зможе стати на ноги, але не судилося. Розрив нирки, забій головного мозку, пошкодження внутрішніх органів, зламана щелепа, та права ключиця, потрощені ребра й інші численні травми далися взнаки. Стан Ігоря Дідача був досить важкий. Лікарі боролися до останнього, але нажаль 17 січня серце героїчного гвардійця зупинилося. 

Ігор Дідач був мужнім бійцем батальйону оперативного призначення Національної гвардії України імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького. В зоні АТО захищав суверенітет і незалежність України з 15 квітня. Про героїзм та доблесть Ігоря Дідача свідчить такий факт: під час відпустки літом цього року він у Трускавці затримав злодія, що пограбував жінку, і передав його правоохоронцям. 

Поховали бійця 19 січня, на Водохреща. Героя в останній путь проводжали тисячі людей з Трускавця, Дрогобича, Львова, навколишніх сіл району.

Українська земля, яку він боронив у боях з терористами-окупантами, прийняла свого сина під мелодію Національного Гімну та салюту почесної варт воїнів Національної гвардії України Львівського гарнізону.  Вічна пам’ять і вічна слава Герою!»

Про це повідомляється в неділю на сайті прес-служби Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів