На Львівщині перевіряють готовність авіаторів до Місії ООН у Ліберії

10:35 7 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Інспектори спостерігатимуть до 8 квітня за контрольною льотною зміною, перевірять військовослужбовців за напрямками спеціалізації, проведуть контрольні заняття з практичної аеродинаміки, безпеки польотів, повітряної навігації, інженерно-технічної, тактико-спеціальної, технічної, вогневої підготовки, водіння тощо.

«На Львівщині розпочалася перевірка 56-го окремого вертолітного загону Місії ООН у Ліберії визначеного для чергової ротації», – повідомили в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли подробиці:

«Перевірка готовності 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України Місії ООН у Ліберії до виконання завдань за призначенням проводиться групою офіцерів Головної інспекції Міністерства оборони України, яку очолює полковник Євген Марков та комплексною комісією Генерального штабу Збройних Сил України, під головуванням полковника Юрія Миколенка. Перевірка підрозділу визначеного для чергової ротації розпочалася із заслуховування керівного складу бригади і загону.

Командир однієї з бригад армійської авіації, полковник Ігор Яременко, доповів про порядок комплектування загону, дав загальну характеристику підрозділу в цілому та доповів про особливості проведення відбору кандидатів і процес підготовки їх до ротації. Своєю чергою, кандидат на посаду командира загону, полковник Руслан Розенберг, більш детально розкрив процес бойового злагодження, підняв проблемні питання, що виникали у його процесі, охарактеризував колектив та дав оцінку керівникам структурних підрозділів.

Як зауважив полковник Юрій Миколенко, головне завдання офіцерів, які прибули для проведення перевірки, оцінити спроможність загону виконувати завдання, що стоять перед національним контингентом Місії ООН у Ліберії. Для цього необхідно якісно та принципово підійти до перевірки професійних та морально-психологічних якостей кожного кандидата, його здатності виконувати поставлені завдання.

«За планом роботи сплановано перевірити всі структурні підрозділи 56-го окремого вертолітного загону з усіх питань підготовки, – зазначив полковник Юрій Миколенко, – це стосується не лише льотно-підйомного складу загону, а й підрозділів забезпечення. За результатами попереднього вивчення документів, ми бачимо, що підрозділ показав непогані результати. Є командир, є згуртований підрозділ, сформувалась дружня атмосфера в колективі»

Перевірка триватиме до 8 квітня. До цього часу інспектори спостерігатимуть за контрольною льотною зміною, перевірять військовослужбовців загону за напрямками спеціалізації, проведуть контрольні заняття з практичної аеродинаміки, безпеки польотів, повітряної навігації, інженерно-технічної, тактико-спеціальної, технічної, вогневої підготовки, водіння тощо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів