На Львівщині отримали зелені берети строковики Держприкордонслужби

12:00 23 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

В управлінні Мостиського прикордонного загону відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

«Перші мостиські прикордонники-строковики отримали свої зелені берети», – повідомили сьогодні, 23 серпня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли подробиці:

«Сьогодні, в управлінні Мостиського прикордонного загону, який охороняє українсько-польську ділянку державного кордону України у межах Львівщини, відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Для двох військовослужбовців строкової служби цьогорічне свято запам’ятається ще й як день коли вони першими серед новопризваних прикордонників Мостиського загону отримали свої власні зелені берети.

На урочистому шикуванні персоналу начальник прикордонного загону підполковник Ігор Говорущак передав вітання керівництва відомства, сусідніх органів охорони кордону та взаємодіючих підрозділів із основним державним святом України, наголосив на важливості справи охорони кордону та самовідданості прикордонників, які виконують завдання в зоні АТО. Також кращий персонал загону був нагороджений грошовими преміями, грамотами та відзнаками. 

Знаковою подією на цих урочистостях стало нагородження і нещодавно призваних військовослужбовців строкової служби, які вже встигли відзначитися в охороні державного кордону. Чотирьом прикордонникам-строковикам відділу «Сянки» були вручені грамоти за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків.

Також двом із них, які затримали злочинця, що перебував у розшуку та намагався незаконно перейти кордон з Польщею аби уникнути кримінальної відповідальності, урочисто було вручено зелені берети – символ мужності, самовідданості та предмет гордості кожного прикордонника. За свою ініціативу та старанність прикордонники першими із усього призваного на строкову службу у прикордонний загін персоналу отримали право носити формений головний убір – Зелений берет Державної прикордонної служби України».

Про це повідомили сьогодні, 23 серпня, на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів