На Львівщині обстежили 110 АЗС та АГЗП

11:00 12 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

У п’ятницю, 12 жовтня, в прокуратурі Львівської області відбулася міжвідомча нарада з питань стану протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій (АЗС) та автогазозаправних пунктів (АГЗП).

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Відтак, як йшлося під час наради, в період з 14 серпня по 14 вересня у Львові та області обстежили 110 АЗС та АГЗП. За результатами обстежень виявили низку грубих порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, які несуть загрозу і небезпеку для життя, здоров’я та майна мешканців Львівської області. Близько десятка нелегальних АЗС припинили свою діяльність».

«Окрім цього, територіальні підрозділи Національної поліції в поточному році провели досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактами функціонування АЗС з порушенням норм законодавства. Окрім цього підрозділи ГУ ДФС у Львівській області провели досудове розслідування у трьох кримінальних провадженнях за фактами незаконної торгівлі нафтопродуктами і паливом, та склали 28 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень. За результатами засідання прийняли рішення посилити протидію нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів в області, а також створити спільну міжвідомчу робочу групу за участі представників правоохоронних та контролюючих органів», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів