На Львівщині загинули внаслідок пожеж дві людини

10:51 8 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua.racurs.ua

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, упродовж минулої доби в області зареєстровано вісім пожеж у господарських спорудах.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 8 листопада, що на Львівщині область загинули внаслідок пожеж дві людини. У повідомленні також конкретизують:

«Упродовж минулої доби в області зареєстровано вісім пожеж в господарських спорудах. Зокрема 7 листопада о 22:34 до рятувальників  надійшло повідомлення про пожежу в с. Закіпці Турківського району в дерев’яному житловому будинку. На місці пожежі було виявлено тіло власника. Врятовано: житловий будинок. Пожежу ліквідовано о 23:35.

Також 8 листопада о 02:42 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Вишня Городоцького району в дерев’яному житловому будинку. На місці пожежі було виявлено тіло власника. Вогнем знищено житловий будинок. Пожежу ліквідовано о 04:44.

Головне управління ДСНС у Львівській області звертається до мешканців Львівщини бути пильними та обережними, дотримуватись правил безпеки життєдіяльності, щоб уникнути біди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів