На Львівщині натрапили на шість боєприпасів

10:45 22 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lviv.mns.gov.ua

Вибухотехніки отримали виклики в Дрогобицький, Буський і Самбірський райони.

У понеділок, 21 серпня, о 11:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час прогулянки в лісовому масиві на відстані 800 метрів від житлових будинків у селищі Східниця в Дрогобицькому району та 300 метрів від дороги виявили предмет, ззовні схожий на мінометну міну часів Другої світової війни. Цього ж дня о 14:04 надійшло повідомлення, що під час земляних робіт в лісовому масиві на відстані 800 метрів від житлових будинків у селищі Олесько в Буському району виявили чотири предмети, ззовні схожих на артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Ще одне повідомлення надійшло о 15:28 про те, що під час земляних робіт у приватному господарстві на відстані 30 метрів від житлових будинків у селі Загір’я в Самбірському районі виявили предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Про ці боєприпаси повідомили правоохоронні органи та подали заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на їх вилучення та знищення.

Про це повідомили сьогодні, 22 серпня, в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також закликають бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів: «Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів