На Львівщині – найбільше ремонтних робіт на дорогах з-поміж усіх областей України, – ЛОДА (відео)

23:30 4 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка чтверджує: «Сьогодні на Львівщині, напевне, порівняно із іншими областями України, ремонтних робіт на дорогах відбувається чи не найбільше».

У Львівській області відбувається найбільше ремонтних робіт на дорогах з-поміж усіх областей України. Про це сьогодні, 4 серпня, в ефірі «5 каналу» заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

За його словами, «сьогодні на Львівщині, напевне, порівняно із іншими областями України, ремонтних робіт на дорогах відбувається чи не найбільше». Очільник області також розповів: «Уже виконано роботи до Червонограда. Це дорога, про яку, я пам’ятаю, сім останніх років, коли я працював у Львові, ми про це говорили. Ми це зробили».

Крім того, він зазначив, що відремонтовано об’їзну міста Львова, яка стояла 1,5 року. Синютка також додав: «Ми зробили обхідну Золочева, про яку також не говорив тільки лінивий, ми зробили».

Зі слів голови Львівської ОДА, сьогодні проходить експеримент з обслуговування дороги Броди-Стрий, який фінансує європейський банк. Про це повідомили сьогодні, 4 серпня, на тесайті телевізійного «5 каналу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів