На Львівщині надали учасникам війни на сході України 1272 земельні ділянки, – ЛОДА

20:15 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: novadoba.com.ua

Учасникам антитерористичної операції передано 146,3 гектара земель державної власності сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів.

Учасники антитерористичної операції на сході України стали власниками 1272 земельних ділянок для ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва у Львівській області. Загальна площа цих земель становить 146,3 гектари.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, яке відбулося 18 серпня у Львівській облдержадміністрації. Згадані ділянки передано учасникам АТО із земель державної власності сільськогосподарського призначення, за межами населених пунктів.

Начальник обласного управління Держгеокадастру Андрій Кавецький зазначив: «Держгеокадастр Львівщини продовжує роботу з виділення земельних ділянок для захисників України. У приміщенні управління для учасників АТО також працює окремий офіс та «Єдине вікно», де вони можуть отримати вичерпну інформацію та допомогу».

Загалом працівники землевпорядної служби Львівщини, станом на 13 серпня, надали захисникам України, учасникам АТО первинні дозволи на розроблення 2635 проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, площею 482,2 гектара.

Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі  обласної державної адміністрації, де також розповіли:

«Безоплатна приватизація здійснюється громадянами України, які раніше не скористалися правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення. «Єдине вікно» для учасників АТО працює у приміщенні Головного управління Держгеокадастру у Львівській області: Львів, проспект Чорновола, 4, 10 поверх, к.88. Ознайомитись з переліком пропонованих земельних масивів для надання у власність учасникам АТО можна на сайті Держгеокадастру Львівщини за посиланням: http://zem-lviv.gov.ua/archives/1671».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів