На Львівщині хлопчик не вижив після падіння у ставок

11:15 24 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vodaem.com

Як повідомили в суботу в прес-службах ЛОДА та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 23 січня о 16:03 у селі Свитазів Сокальського району до ставка приватного господарства впала дитина, 2012 року народження, місцевий мешканець.

У прес-службі облдержадміністрації. повідомили в суботу, що 23 січня о 16:03 у селі Свитазів Сокальського району до ставка приватного господарства впала дитина, 2012 року народження, місцевий мешканець. Дитину у важкому стані було госпіталізовано до реанімаційного відділення Сокальської ЦРЛ, де о 21:50 вона померла.

Обставини події встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

Натомість у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформують у суботу в повідомленні «Сокальський район: маленький хлопчик загинув, впавши у ставок»:

«23 січня о 16:03 до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Свитазів Сокальського району у приватний ставок впав хлопчик, 2012 року народження. Дитину у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення Сокальської центральної районної лікарні.

На жаль, травмування хлопчика не були сумісні із життям і о 21:50 він помер в лікарні. Обставини події встановлюють фахівці правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів