Через задимлення дороги постраждали водій мікроавтобуса і пасажири (оновлено)

17:45 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

28 серпня о 08.00 у селі Станків у Стрийському районі на смугу зустрічного руху й здійснив зіткнення із легковиком «КIA Rіо» водій мікроавтобуса «Фольксваген Т4».

«Унаслідок задимлення дороги, на об’їзній дорозі Львова відбулося ДТП з чотирма учасниками – повідомили сьогодні, 29 серпня, в Патрульній поліції Львова, де також розповіли подробиці:

«Сьогодні близько 5-ї години ранку на західній частині об’їзної дороги Львова відбулося ДТП між автомобілями «ВАЗ 2105», «Volkswagen Golf», «Opel Vivaro» та «Nissan Sentra». Інспектори прибули на місце та перекрили дорогу. Навколо них горіли поля, а видимість об’єктів на дорозі була унеможливлена.

Унаслідок ДТП постраждало двоє людей. Їх госпіталізувала швидка. Справу передали слідчим.

Не паліть стерню! Це велика пожежна загроза, проблема для екології, а також інших факторів, які призводять до трагічних наслідків».

Про це повідомили сьогодні, 29 серпня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події. Раніше в облдержадміністрації розповіли в понеділок:

«Унаслідок ДТП постраждали шестеро людей. Зокрема, в реанімаційне відділення Стрийської центральної районної лікарні госпіталізували водія автомобіля «Кіо» – жительку села Великі Дідушичі в Стрийському районі 1993 року народження, а також двох пасажирів мікроавтобуса «Фольксваген Т4» – жителя села Бровари в Бушинському районі Тернопільської області 1971 року народження й жительку села Галусівка в Тисменицькому районі в Івано-Франківській області 1980 року народження.

Ще двох пасажирів мікроавтобуса «Фольксваген Т4» госпіталізували в травматологічне відділення тієї ж лікарні. Зокрема – жителя села Галусівка в Тисменицькому районі в Івано-Франківській області 1981 року народження й жительку села Нижній Вербіж Коломийського району Івано-Франківської області 1975 року народження. Натомість жителька села Ріпне Рожнятівського району Івано-Франківської області 1987 року народження лікується амбулаторно, а водій автомобіля «Фольксваген Т4» 1972 року народження, житель Калуша, за медичною допомогою на даний час не звертався».

Про це повідомили сьогодні, 29 серпня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів