На Львівщині формують «Прикордонну комендатуру швидкого реагування»

17:15 8 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Державна прикордонна служба України – Західний кордон» в інтернет-мережі «Facebook»

Бійці нового підрозділу пройдуть тривалу спецпідготовку на базі навчальних центрів Державної прикордонної Служби та Збройних Сил України.

На базі Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України, що базується в місті Великі Мости Сокальського району Львівської області формується новий підрозділ – «Прикордонна комендатура швидкого реагування». Бійці цього підрозділу пройдуть тривалу спецпідготовку на базі навчальних центрів Державної прикордонної Служби та Збройних Сил України. Навчання будуть проводити кращі вітчизняні та іноземні інструктори з бойової, тактичної, медичної та спеціальної підготовки.

Комендатура оснащується новітніми зразками техніки, озброєння та екіпірування. Кожен військовослужбовець буде отримувати гідне грошове забезпечення та соціальні гарантії.

Для отримання детальної інформації звертатися за адресою: Львівська область, Сокальський район, місто Великі Мости, вулиця Львівська, 166, в/ч 2418 (контактний телефон 0-3257-6-48-57), а також у Військові комісаріати за місцем прописки.

Про це повідомили сьогодні, 8 липня, на сторінці «Державна прикордонна служба України – Західний кордон» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів