На Львівщині внаслідок вибуху отримав важкі травми збирач металобрухту на полігоні

15:17 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до Яворівського райвідділу міліції надійшло сьогодні, 2 березня, близько 12.30 години повідомлення від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що у одному з сіл району стався вибух.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 2 березня:

«У Яворівський райвідділ міліції сьогодні, 2 березня, близько 12.30 години надійшло повідомлення від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що у одному з сіл Яворівського району стався вибух. Внаслідок цього був пошкоджений недобудований будинок.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Згодом у райвідділ міліції зателефонував черговий лікар НовояворівськоїЦРЛ, котрий повідомив, що до лікарні з політравмами госпіталізовано 51-річного чоловіка, мешканця одного з сіл Яворівського району.

За словами очевидців, напередодні, збираючи на полігоні металобрухт, чоловік знайшов та приніс додому невстановлений металевий предмет. При спробі розібрати цей предмет на запчастини стався вибух. Чоловік отримав важкі травми. Зараз потерпілий перебуває у реанімації. Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначено ряд експертиз, вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів