На Львівщині будуть ремонтувати автодороги

10:45 20 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На робочій нараді в міністерстві фінансів Польщі за участі делегації з України й підрядних організацій, які виграли тендер на ремонт доріг на території Львівської та Волинської областей, досягнули згоди щодо укладання договорів на ремонтні роботи.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор розповів про ремонтні роботи на автодорогах, які ведуть до пунктів перетину на українсько-польському кордоні: «Сьогодні такі договори є підписаними зі сторони Служби автомобільних доріг у Львівській області. Ці контракти повністю узгоджені банком Польщі, міністерством фінансів Польщі, а також міністерством внутрішньої політики».

«Згідно з укладеними договорами за кошти польського кредиту ремонтні роботи здійснять на автомобільних дорогах О 142001 «Яворів-Грушів», Т-14-04 «Червоноград-Рава-Руська», Т-14-18 «Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий», Т-14-03 «Грушів-Немирів, Т-14-01 КПП «Смільниця – Старий Самбір», – поінформували також в облдержадміністрації.

Руслан Кандибор зазначив: «Відтак, уже в першій декаді квітня можемо сподіватися на початок реалізації контракту з проектування та виконання робіт по кредиту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів