На Грибовицькому сміттєзвалищі знайдено першого загиблого рятувальника (+відео)

17:08 31 травня 2016 р.

Фото до новини

ГУ ДНС не повідомляє про долю інших рятувальників, присипаних учора після обіду тоннами сміття, але, на превеликий жаль, знайти їх живими вже майже ніхто не сподівається.

За оперативною інформацією ГУ ДСНС України у Львівській області щодо зсуву сміття на території сміттєзвалища в с. Збиранка Жовківського району станом на 15:36 в результаті пошуків знайдено одного з рятувальників, який опинився під завалами Грибовицького сміттєзвалища. Наразі проводиться ідентифікація. Пошуки тривають. Роботи через погодні умови не припиняються.

Від початку проведення робіт пересипано 21 900 куб. м сміття, для нарощення дамби інфільтратів вкладено 1630 мішків із піском. На місці події працює 7 екскаваторів і 1 бульдозер. Екскаваторами пройдено близько 190 метрів території.

До пошуково-рятувальних робіт залучено 317 осіб та 50 одиниць техніки, з них від ДСНС України – 256 працівників і 27 одиниць техніки, у тому числі 2 кінологи з пошуковими собаками.

Координацію робіт здійснює штаб на чолі з начальником Головного управління ДСНС у Львівській області.

ГУ ДНС не повідомляє про долю інших рятувальників, присипаних тоннами сміття, але, на превеликий жаль, знайти їх живими вже майже ніхто не сподівається.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів