На дорогах Львівщини загинули вчора дві пасажирки легковиків

10:30 26 січня 2018 р.

Наслідки вчорашньої  ДТП у Радехові

Наслідки вчорашньої ДТП у Радехові
Фото: зі сторінки ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Смертельні ДТП сталися в четвер, 25 січня, в Жидачівському районі й Радехові.

У четвер, 25 січня о 14:25 водій автомобіля «Volkswagen Golf» 1993 року народження з Ходорова не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і врізався в бетонну огорожу на дорозі «Ходорів – Чорний Острів» у селі Отиневичі в Жидачівському районі. Внаслідок цієї ДТП загинула його пасажир 1973 року народження з Ходорова, натомість він ідва інші його пасажири госпіталізовані у важкому стані були до Ходорівської районної лікарні.

Натомість у четвер, 25 січня о 25 січня о 20:30 водій автомобіля «Mercedes-Benz С-300» 1969 року народження зі Львова не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху на вулиці Стоянівській у Радехові, де здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Vento». Унаслідок цієї ДТП загинула пасажирка автомобіля «Volkswagen Vento» 1969 року народження з Тернопільської області.

Про це повідомили сьогодні, 26 січня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. Як інформував «ЩЛ», на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили, що, зі слів очевидців ДТП, за кермом автомобіля «Mercedes» був екс-депутат Львівської міськради від «Партії регіонів» Андрій Мочарський.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів