На дорогах Львівщини вчора загинули троє людей

09:00 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

ДТП трапилися в Пустомитівському й Миколаєвському районах.

10 лютого о 17:00 у селі Давидів Пустомитівського сталося зіткнення вантажного автомобіля «МАЗ» та легкового автомобіля «ВАЗ-2102» на автодорозі Давидів-Бібрка. Внаслідок ДТП водій легкового автомобіля, 1970 року народження, житель села Милятичі Пустомитівського району, від отриманих травм помер на місці події. Тіло загиблого доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Про це повідомили сьогодні, 11 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«10 лютого о 19:11 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Солонка Пустомитівського району водій мікроавтобусу «Фольксваген Т4», 1985 року народження, житель Львова, на пішохідному переході скоїв наїзд на пішохода, 1979 року народження, жителя села Сокільники Пустомитівського району, капітана служби цивільного захисту Миколаївського районного сектору ГУ ДСНС України у Львівській області, який від отриманих травм помер на місці події. Тіло загиблого доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені».

«10 лютого о 20:00 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Бродки Миколаївського району водій вантажного автомобіля «МАН», 1982 року народження, житель села Старий Яричів Кам’янка-Бузького району скоїв наїзд на пішохода, 1937 року народження, місцеву жительку, яка від отриманих травм померла на місці події. Тіло загиблої доставлено до моргу Миколаївської центральної районної лікарні.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів