На дорогах Львівщини продовжують гинути в ДТП (відео)

10:10 25 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: n1.by

Зокрема, як повідомляє в п’ятницю прес-служба обласного управління ДАІ, вчора «Audi» збив пішохода в Городоцькому районі.


Відео: Західна інформаційна корпорація

За інформацією прес-служби обласного управління ДАІ, 24 квітня близько 13.30 (а за даними департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації – о 15.10) на автодорозі Львів-Шегині в селі Бартатів на Городоччині районі 24-річний львів’янин скоїв за кермом легковика «Audi» наїзд на 78-річного мешканця цього району Василя Б., який від отриманих травм помер на місці події.

Натомість 23 квітня, близько 06.30,  57-річний водій автобуса «ЛАЗ» мешканець збив на вулиці Науковій у Львові 49-літнього перехожого, який, за попередніми даними, вийшов на дорогу з-за транспортного засобу та поза пішохідним переходом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.  

Ще одна ДТП сталася того ж дня на перехресті вулиць Дорошенка та Словацького у Львові. Там 28-річний співробітник міліції скоїв за кермом легковика «Mitsubishi Lancer» наїзд на 56-річного львів’янина.

Унаслідок ДТП чоловік отримав важку політравму. Каретою «швидкої» чоловіка було доставлено до лікарні, однак, врятувати його не вдалося.

А 22 квітня, близько 21.30, 39-річний львів’янин збив за кермом автомобіля «ВАЗ» 58-річну жінку на автодорозі «Київ-Чоп» у Пустомитівському районі. За попередніми даними, вона раптово вибігла на дорогу поза пішохідним переходом, не переконавшись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників дорожнього руху. Від отриманих травм жінка загинула на місці аварії. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів