На чотири львівські маршрути не виїхав жоден автобус

11:50 14 листопада 2016 р.

Автобуси, яких зачекалися на зупинках львів'яни, зокрема «відпочивають» на території АТП на Городницькій

Автобуси, яких зачекалися на зупинках львів'яни, зокрема «відпочивають» на території АТП на Городницькій
Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Перевізники пояснюють свій «страйк» неприбраними від снігу дорогами.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, що в понеділок, 14 листопада, на чотири міські маршрути – №54, №19, №36 та №22, які обслуговують АТП-14630 та «Фіакр», не виїхав жоден автобус. Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, також сьогодні проблемними залишаються ще близько дев’ять автобусних маршрутів.

Чиновниктакож конкретизував «Так, на 44-му маршруті курсує тільки один автобус. На маршрут №13 зі 16-ти автобусів виїхали чотири, на маршрут №17 з 13 виїхали дев’ять. Лише п’ять автобусів з 12 виїхало на маршрут №18, на маршрут №24 виїхали п’ять з 12-х. На 30-й маршрут виїхали два автобуси з 10-х, на 39-й – три з 10-х, на 41-й – сім із 19-ти, на 43-й – 12 автобусів зі 16-ти. Ці автобуси обслуговують АТП-14630 і «Фіакр».

Як додав Віктор Щир, ці перевізники пояснюють таку ситуацію неприбраними від снігу дорогами, що унеможливило випуск автобусів на маршрути. Натомість у інших перевізників, які обслуговують міські маршрути, не було перешкод для випуску на маршрути необхідної кількості транспортних засобів.

Тим часом на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» опублікували сьогодні, 14 листопада,фото з черг на зупинках автобусів на Сихові, в Рясному й на Тракті Глинянському, а також з автотранспортного підприємства на Городницькій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів