На благодійному вечорі у Львові зібрали 84 тисяч грн для інтегральної опіки жінок у кризових ситуаціях (відео)

18:35 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Тарас Пархомик / Львівська міська рада

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на благодійному вечорі «Ніч проти бідності» зібрали кошти для ремонту будинку, який стане новим Центром інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях.


Відео: Андрій Андрух / Львівська міська рада

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що на благодійному вечорі «Ніч проти бідності», який відбувся 30 вересня, зібрали 84 тисяч грн. для ремонту будинку, який стане новим Центром інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях. У повідомленні також конкретизують:

«Кошти було зібрано за рахунок вхідних квитків, благодійного аукціону та благодійних внесків. Про це повідомляють організатори заходу МГО «Народна допомога – Львів».

Зібрані кошти спрямують на створення нових можливостей для осіб, які потрапили у кризову ситуацію внаслідок військових дій на Сході та створення індивідуальних кімнат для жінок з дітьми. Організатор заходу та директор МГО «Народна допомога – Львів» Юрій Лопатинський зазначив:

«Благодійний вечір «Ніч проти бідності» ми проводимо вперше і я радий, що зустрів тут знайомі обличчя, з якими йду пліч-о-пліч не перший рік. Також тішить, що прийшло чимало відомих людей, представників влади, журналістів, а також і львів’ян.

Дякую всім, хто підтримав цей вечір. Зібрані кошти дадуть змогу створювати нові можливості, які будуть спрямовані на подолання бідності. Ми ще на крок наблизилися до цілі - подолаємо бідність».

Зокрема, під час благодійного вечора було зібрано за рахунок вхідних квитків, благодійного аукціону та благодійних внесків 84 тис. грн. Всього на торги благодійного аукціону було виставлено 5 лотів, а саме екскурсія Львом із Петром Радковцем, сніданок на терасі католицького університету із Ярославом Грицаком, weekend  у львівському готелі «Атлас Делюкс», cніданок  із мером Львова Андрієм Садовим та ікона св. Анастасії.

Стартова ціна усіх запропонованих лотів становила 1 000 гривень. Найдорожче учасники аукціону оцінили сніданок  із мером Львова та ікону св. Анастасії. Представник Федерального міністерства праці, соціальної політики та захисту прав споживачів, Департаменту білатеральних стосунків та міжнародних зв'язків Австрії Агнес Паріл зазначила:

«Між нашими країнами існує довгорічна співпраця. Один із проектів – це співпраця з австрійською ГО «Фольксгільфе» і українською  ГО «Народна допомога».

Я дуже тішуся із цієї можливості бути у даному місці і бути учасником цього проекту. Ми знайшли дуже хорошого планера і налагодили добру співпрацю. Я вперше у Львові і від міста та сердечності людей я дуже вражена».

Благодійний вечір також підтримали: генеральний директор національної телекомпанії України, засновник проекту «Відкриті руки» Зураб Аласанія, голова комітету Інформації та ЗМІ Асоціації випускників семінару Аспен-Україна Олеся Жулинська, директор фонду Олени Пінчук «Антиснід» Ольга Руднєва та інші.

Благодійний вечір «Ніч проти бідності» відбувся в рамках VII Екуменічного соціального тижня. Організатори: МГО «Народна допомога – Львів», компанія «ДікАрт» та Інститут Екуменічних Студій УКУ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів