Унаслідок зіткнення двох легковиків на автошляху Львів-Яворів загинули троє людей (відео, оновлено)

23:18 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Трьох людей госпіталізовано з травмами у важкому стані.

Учора, 17 серпня, о 22-й годині на автошляху Львів-Яворів унаслідок зіткнення легковиків «Рено Кенго» та «Ауді А4» загинули троє людей й стільки ж госпіталізовано з травмами у важкому стані. Про це повідомили в прес-службі ДСНС.

«Приблизно о 21.30-22.00 на трасі Львів-Краковець, не доїжджаючи один кілометр до Яворова сталася, страшна аварія – лобове зіткнення двох легкових машини, чув від очевидців про двох-трьох жертв, решту пасажирів забрала швидка», – розповіли вчора, 18 серпня, на сторінці громадського об’єднання «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте».

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 18 серпня:

«17 серпня о 22:00 на автодорозі державного значення «Львів-Краковець» Яворівського району 50 км + 150 м водій автомобіля «Audi» 1961 року народження, житель села Черчик Яворівського району, не справився з керуванням скоїв зіткнення з автомобілем «Renault» під керуванням водія 1983 року народження, жителя Львова. Внаслідок ДТП два водії і один пасажир загинули на місці події, три особи отримали травми та у стані середнього ступеня важкості доставлені до хірургічного відділення Новояворівської міської лікарні. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Своєю чергою, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли у вівторок:

«Під час зіткнення двох автомобілів, що сталось 17 серпня на трасіЛьвів-Краковець, троє осіб загинули та ще троє отримали тілесні ушкодження. ДТП сталась близько 22.00 у Яворівському районі.

Водій автомобіля «Audi A4», рухаючись в напрямку до польського кордону, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Renault Kangoo». Внаслідок зіткнення 54-річний водій «Audi A4», 32-річний водій «Renault Kangoo» та 54-річний пасажир «Audi» загинули на місці події, а двоє пасажирів автомобіля «Renault Kangoo» та пасажирка автомобіля «Audi A4» отримали травми різної важкості та доставлені у Новояворівську міську лікарню.

Наразі правоохоронці встановлюють причини дорожньо-транспортної пригоди. У зв’язку з ростом аварійності на Львівщині, сьогодні об 11.00, в Управлінні ДАІ Львівської області відбудеться оперативна нарада, участь у якій візьмуть керівники усіх керівників підрозділів ДАІ Львівщини. Під час наради будуть обговорені питання аварійності, а також напрацьований комплекс заходів щодо зменшення кількості та профілактики дорожньо-транспортних пригод в області».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління повідомили сьогодні, 18 серпня:

«17 серпня о 22:00 на автодорозі Львів – Яворів поблизу міста Яворів водій легкового автомобіля «Ауді А4» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з легковим автомобілем «Рено Канго». На момент зіткнення в автомобілі «Ауді А4» перебували четверо людей, а в «Рено Канго» – двоє.

Унаслідок ДТП водії легкових автомобілів та пасажир автомобіля «Ауді» загинули на місці пригоди. Ще трьох пасажирів автівок у важкому стані госпіталізовано у Львівську лікарню швидкої медичної допомоги.

Для надання допомоги на місце події залучались фахівці ДПРЧ-23 міста Яворів. Рятувальники За допомогою спецобладнання вивільнили із понівечених автомобілів травмованого пасажира та трьох загиблих осіб. Обставини та причину дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці».

Натомість «Телеканал новин «24» розповів у вівторок:

«Троє людей загинули, восьмеро в лікарні. Такі наслідки двох аварій, які за останню добу сталися на дорогах Львівщини.

Рейсовий автобус Львів-Сколе не зміг виїхати на схил і скотився в канаву. Правоохоронці кажуть, трапилося це через несправні гальма. Тож п'ятеро пасажирів зараз перебувають у лікарні.

Інша дорожня пригода сталася на трасі Львів-Яворів. Там зіткнулося два легковики. Троє людей загинули на місці, ще стільки ж потрапили на лікарняні ліжка.

Відсьогодні львівські ДАІвці посилять режим роботи. Кількість ДТП в регіоні, за невідомих причин, різко зросла.

«Водій автомобіля Audi A4, за попередніми даними, виїхав на смугу зустрічного руху і також перевищив встановлену безпечну швидкість та здійснив зіткнення з автомобілем «Renault Kangoo», – повідомив речник обласної ДАІ Тарас Дзвоник».

Про це розповів сьогодні, 18 серпня «Телеканал новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів