На автодорозі Львів-Краковець загинув унаслідок ДТП підліток (оновлено)

09:00 25 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Трагедія сталася в Яворівському районі.

«24 грудня о 16:21 на автодорозі Львів-Краковець поблизу села Наконечне-2 в Яворівському районі відбулося зіткнення двох автомобілів «Daewoo Nubira» та «Mercedes-Benz Sprinter»,  – повідомили сьогодні, 25 грудня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Водій автомобіля «Daewoo Nubira», не вибрала безпечної швидкості, при зміні напрямку руху не переконалася, що це буде безпечним, виїхала на смугу зустрічного руху, внаслідок чого здійснила зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter». Внаслідок ДТП травмовано чотири особи, із них одна дитина загинула на місці події: водій автомобіля «Daewoo Nubira» 1979 року народження, жителька села Сарни Яворівського району, госпіталізована до Яворівської ЦРЛ; пасажир автомобіля «Daewoo Nubira», 2001 року народження, житель с. Сарни Яворівського району, від отриманих травм загинув на місці події, доставлений в морг Новояворівської ЦРЛ; пасажир автомобіля «Daewoo Nubira», 2007 року народження, житель с. Сарни Яворівського району, госпіталізований до Яворівської ЦРЛ; водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», 1992 року народження, житель села Бірки Яворівського району, госпіталізований до Новояворівської ЦРЛ.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Попередні причини події – водій автомобіля «Daewoo Nubira» не вибрала безпечної швидкості, при зміні напрямку руху, виїхала на смугу зустрічного руху. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені».

Про це повідомили сьогодні, 25 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції опублікували в п’ятницю фото з місця цього ДТП й розповіли 

«У Львівській області внаслідок ДТП загинув 14-річний пасажир легковика. Ще троє людей – отримали травми різного ступеню важкості. 

Автопригода сталася вчора, 24 грудня, близько 16.10 години на автодорозі «Львів-Краковець». За попередніми даними, 36-річна мешканка Яворівщини, керуючи легковиком «Daewoo Nubira», не обрала безпечної швидкості руху, виїхала на зустрічну смугу, де скоїла зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter». Керував бусом 23-річний житель Яворівського району.

У результаті ДТП загинув 14-річний пасажир легковика «Daewoo». Підліток помер на місці події від отриманих травм. Ще один пасажир цього авто, восьмирічний хлопчик, –  отримав тілесні ушкодження. У нього діагностували переломи ніг, закриту черепно-мозкову травму. Дитину шпиталізували до хірургічного відділення лікарні.

Також постраждала жінка-водій легковика «Daewoo». Внаслідок ДТП вона отримала перелом ребер. Окрім цього, травмувався керманич автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter». Медики діагностували у нього забій.

Триває розслідування. Працівники поліції встановлюють усі обставини та причини трагічної події. Правоохоронці звертаються до водіїв: будь ласка, будьте обережними за кермом, дотримуйтеся безпечної швидкості, зважайте на дорожні умови, уникайте ризикованих маневрів!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів