На автодорогах Львівщини проведуть експеримент

12:56 3 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

50% перевиконання митних платежів підуть на ремонт транспортних магістралей.

У четвер, 3 вересня, Верховна Рада України ухвалила Закон, котрий запроваджує експеримент у Львівській, Одеській, Волинській та Чернівецькій областях з ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення. Документ передбачає, що до обласних бюджетів скеровуватимуться 50 відсотків суми перевиконання щомісячних планових митних надходжень, що справляються під час митного оформлення товарів на територіях цих регіонів.

Зокрема, йдеться про мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), податок на додану вартість з ввезеної продукції. Експеримент запроваджується вже з 1 вересня цього року і триватиме до 1 січня 2017 року.

За цей період Львівщина використовуватиме додаткові фінансові надходження на поточний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Львів – Радехів – Луцьк (Н-17), ділянки Львів – Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе – Славське (Т-14-24). Відповідну методику розрахунку щомісячних планових надходжень митних платежів затвердить Кабінет Міністрів України.

Про запровадження такого експерименту для Львівської та Одеської областей Петро Порошенко вперше повідомив 2 липня на нараді з питань боротьби з контрабандою та корупцією, яка відбулася у Львові. Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів