Минулої доби на Львівщині втопилися три людини

09:48 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Рятувальники закликають не плавати у непристосованих для цього місцях.

2 серпня о 06:20 до рятувальників надійшло повідомлення, що на березі технічно-відвідного каналу Добротвірської ТЕС поблизу села Перекалки Кам’янка-Бузького району знайдено особисті речі, одяг та пенсійне посвідчення мешканця Львова 1960 року народження. О 06:50 працівниками міліції тіло виявлено на відстані одного кілометра від місця утоплення та витягнуто з води місцевими мешканцями.

Цього ж дня о 10:34 надійшло повідомлення, що в озері в селі Підлісся Миколаївського району виявлено та витягнуто на поверхню місцевими мешканцями тіло жителя села Велика Горожанка Миколаївського району 1970 року народження без ознак насильницької смерті.

Також, 2 серпня о 14:34 надійшло повідомлення, що в с. Розвадів Миколаївського району на річці Дністер зник місцевий мешканець 1956 року народження. Львівською центральною водолазною службою проводились пошукові роботи. Тіло не виявлено. Пошукові роботи відновляться 3 серпня. 

Про це повідомили сьогодні, 3 серпня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook», де також нагадують: «Пам’ятайте: не плавайте у непристосованих для цього місцях; не запливайте за обмежувальні буйки; не пірнайте з берега в невідомих вам місцях (глибина може бути недостатньою для пірнання); не допускайте переохолодження тіла у воді, при появі судом негайно вийдіть з води; стримуйте оточуючих від необережних вчинків; не залишайте дітей без нагляду старших. Забороняйте дітям, молодшим десяти років, самостійно заходити у воду; не заходьте у воду в нетверезому стані».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів