Минулої доби на Львівщині ліквідували шість пожеж і врятували дев’ять будівель та 15 автомобілів

12:36 29 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pravda.lutsk.ua

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували шість пожеж, на яких вдалося врятувати дев’ять будівель та 15 автомобілів.

Упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували шість пожеж, на яких вдалося врятувати дев’ять будівель та 15 автомобілів. Зокрема, 28 березня о 13:06 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній будівлі шиномонтажу на вулиці Львівська, 6 у місті Новояворівськ Яворівського району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь повністю охопив будівлю, площею 8 кв. м.

Завдяки фаховим діям вогнеборців вдалося уникнути подальшого поширення пожежі та запобігти згоранню чотирьох будівель і 15 автомобілів. О 13:46 пожежу повністю ліквідували. Вогнем знищено будівлю шиномонтажу. Причина займання встановлюється.

Цього ж дня о 19:50 виникла пожежа у господарській будівлі на вулиці Мельничука, 16 у селищі Великий Любінь Городоцького району. Рятувальники о 21:11 ліквідували займання та врятували дві будівлі від повного знищення вогнем. Унаслідок пожежі знищено дах на площі 50 кв. м та автомобіль «ВАЗ 2109». Унаслідок події ніхто не постраждав.

Про це повідомили сьогодні, 29 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Як інформував «ЩЛ», сьогодні, 29 березня, у Львові ліквідували пожежу на вулиці Роксоляни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів