Молодь з синдромом Дауна взяла участь у лижних тренуваннях

15:49 28 березня 2017 р.

Фото до новини

Львівське обласне добровільне товариство захисту неповносправних дітей та інвалідів дитинства «Довіра», за фінансової підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради, провело для молоді із синдромом Дауна п’ятиденні змагання «Тренувальний збір та чемпіонат «Карпатська лижня 2017», присвячений першому чемпіону світу з лижних перегонів Спеціальної олімпіади – Максиму Байцару».

Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Змагання проведено для популяризації лижних перегонів, пропагування здорового способу життя та реабілітації молоді з особливими потребами Так, наші підопічні змагались у лижному забігу на 5, 3 та 2 км класичним та вільним стилем. Всі учасники в результаті отримали багато позитивних емоцій і задоволення від спортивного завзяття», - розповіла керівник Львівського обласного добровільного товариства захисту неповносправних дітей та інвалідів з дитинства «Довіра» Любов Солтис.

Захід відбувся на навчально-спортивній базі «Тисовець» (Сколівський район Львівської області).

«Участь осіб з особливими потребами в колективних заходах позитивно впливає на їх соціалізацію. Відтак, підтримка подібних ініціатив стимулює громадські організації до подальшого генерування нових соціальних ініціатив, які так потрібні їх підопічним», - зазначила начальник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів