Мобілізовані військовослужбовці проходять бойове злагодження на Львівщині

14:28 19 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Як запевнив у неділю речник штабу Антитерористичної операції, полковник Андрій Лисенко, вже незабаром мобілізовані вирушать до місць подальшого проходження служби у бойових частинах ЗСУ, але в зону АТО вони одразу не потраплять.

Як передали в сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України, речник штабу Антитерористичної операції, полковник Андрій Лисенко, зокрема повідомив у неділю:

«Мобілізовані військовослужбовці готуються захищати Батьківщину. Після інтенсивного практичного вишколу на базі Навчального центру (розташований у Яворівському районі Львівської області. – «ЩЛ») Академії сухопутних військ (імені гетьмана Петра Сагайдачного. – «ЩЛ»), мобілізовані військові проходять бойове злагодження.

Воїни виконують вправи з водіння військового транспортеру. Водночас на військовому стрільбищі майже безперестанно мобілізовані військові вдосконалюють навики ведення вогню із різних видів зброї, зокрема, зі станкових протитанкових гранатометів СПГ-9 «Спис». Ця потужна зброя є незамінною у боротьбі проти ворожої бронетехніки та фортифікацій.

Незабаром вони вирушать до місць подальшого проходження служби у бойових частинах ЗС України. Але в зону АТО одразу не потраплять. Військові повинні спочатку освоїтись на новому місці, прийняти штатну техніку та пройти злагодження зі своїми підрозділами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів