Мобілізовані відновлюють бойові навички в центрі Академії Сухопутних військ на Львівщині

13:34 1 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Днями до 184-го навчального центру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного прибули декілька сотень мобілізованих громадян».

«Днями до 184-го навчального центру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного прибули декілька сотень мобілізованих громадян», –повідомляється в сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих у неділю на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони, де також інформують:

«На Львівщині вони посилено займатимуться на базі навчальних потужностей найбільшого полігону для сухопутних військ у Європі. Зважаючи на те, що мобілізовані вже проходили військову службу, курс відновлення бойових навичок розрахований на 26 діб активних занять.

80% часу буде віддано практичним тренуванням з особистою зброєю, технікою, засобами зв’язку та засобами колективного вогневого ураження. Офіцерам запасу також доведеться наново практикуватися у керівництві особовим складом. Наразі крім речового та іншого забезпечення, військовозобов’язані відразу отримують банківські зарплатні картки, куди із моменту їх зарахування на службу починає нараховуватись грошове забезпечення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів