Міський голова Львова запропонував жителям вулиці Богуна захистити її робочою групою (відео)

20:00 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Скандальні забудови Львова» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з мешканцями вулиці Богуна, у результаті чого запропонував створити робочу групу, аби розібратись у конфліктній ситуації, що виникла.

Міський головаЛьвова Андрій Садовий заявив сьогодні, 30 червня, з приводу будівництва на вулиці Богуна:

«На вулиці Богуна стояв кіоск. Замість кіоску планують збудувати багатоповерховий будинок. На мою думку, це не є правильно. Бо створюється певний дискомфорт для великої частини мешканців, які проживають в цьому будинку. Але є видані дозвільні документи.

Тому моїм розпорядженням створюється комісія, ще раз все це дослідити треба. Я би нікому не радив йти проти людей. Я очікую, що дуже швидко, у вересні, інспекція Архбудконтролю перейде в підпорядкування міста і ми позбудемось великої кількості абсурді, які ми мали впродовж останніх п’яти років, коли ми постфактум взнавали про початок будівництва того чи іншого об’єкту, коли у Львові сьогодні є дуже багато судових процесів проти незаконних будівництв, де місто б’ється кожного дня в судах, щоб припинити безчинства, які роблять будівельники, маючи прикриття тих чи інших державних органів влади.

Порядок буде наведений.

Щодо вулиці Богуна треба передивитись документи, бо, на моє переконання,  будь-яке будівництво, яке створює дискомфорт мешканцям, є не логічним і не правильним».

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де тпкож нагадали:

«Йдеться про земельну ділянку з кіоском, який у 2008 році, рішенням суду, визнано об'єктом нерухомості, та якому присвоєно поштову адресу «вулиця Богуна, 11». У 2009 році рада проголосувала за ухвалу «Про погодження ТзОВ «Єврольвів» місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Богуна, 11», а в 2010 – «Про затвердження ТзОВ «Єврольвів» проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки на вулиці Богуна, 11».

Відтак, забудовники отримали ділянку площею 0,060 га в оренду, терміном на 10 років, для розміщення житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями. Як зазначають мешканці, п'ять з прилеглих до ділянки будинків є пам'ятками архітектури, і кожен із них вже має тріщини від руху трамваїв».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів