Міський голова Львова закликав органи влади готувати населення до функціонування в умовах війни (відео)

23:05 2 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com/club70162331

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, Андрій Садовий спонукає «усіх робити ту справу, яка працюватиме на перемогу».


Відео: Львівська міська рада

Як повідомили сьогодні, 2 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі ЛМР, міський голова нашого міста Андрій Садовий закликав у відеозверненні «усіх робити ту справу, яка працюватиме на перемогу». У повідомленні також сказано:

«Також мер наголосив, що для усіх мешканців Львова будуть проводитись навчання військової справи, запропоновано проведення курсів надання першої медичної допомоги для чоловіків і жінок, розпочинається масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз та техногенних катастроф. Міський голова Львова закликав і інші органи місцевого самоврядування, регіональні влади долучатись до таких ініціатив.

У відеозверненні мер застеріг щодо поширення панічних, занепадницьких настроїв, а також зазначив:

«Дорогі українці,

Життя кожного дня ставить нас перед все важчими викликами. Сподівання на швидку перемогу змінюються усвідомленням, що попереду – неймовірно напружена і довга боротьба.

Попереду війна, в якій кожному з нас доведеться докласти максимальних зусиль для того, аби нація не опинилась в рабстві. Ніхто з нас не має сумнівів щодо справжніх намірів Москви – це повне знищення української держави і рабські кайдани на тілі кожного українця. 

Кожен, хто зараз живе і працює в містах віддалених від фронту, не може просто покладати всі свої надії на ті декілька десятків тисяч українських вояків, які зі зброєю в руках б’ють ворога і волонтерів, які їм допомагають, не може просто вимагати тих чи інших дій від президента, влади, міжнародного співтовариства. Кожен має робити ту справу, яка працюватиме на перемогу. 

Сьогодні не кожен чоловік може піти добровольцем в армію. З тих чи інших обставин. Але кожен чоловік зобов’язаний потужно готуватись, аби мати силу і вміння захистити свою сім’ю, місто, батьківщину. Гартування фізичного стану, елементарні навички виживання – те, що вже сьогодні може робити кожен. 

У Львові міська влада спільно з військовими відкриє найближчим часом оперативні курси з навчання військової справи. Кожен охочий зможе пройти елементарний вишкіл і здобути знання, необхідні на першому етапі. 

Ми координуємо свої зусилля з керівництвом добровольчих батальйонів, які сьогодні оголосили про підготовку бази для масового партизанського руху в усій країні. 

Ми також запланували проведення курсів надання першої медичної допомоги для чоловіків і жінок. Працюємо в цьому питанні з Центром медицини катастроф, Мальтійською службою та Червоним хрестом. 

Починаємо масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз та техногенних катастроф. Я закликаю всі органи місцевого самоврядування, регіональні влади активно брати в свої руки процес підготовки населення до функціонування в умовах війни.

Сьогодні я хочу звернутись до кожного українця з проханням бути уважним і не стати невільним учасником інформаційної війни. Так, всі ми маємо достатньо законних претензій як до політичного, так і до військового керівництва держави, але ми не маємо права допомагати ворогу в поширенні панічних, занепадницьких настроїв. 

Кожен з нас має багато ідей, як краще керувати державою і військовими операціями. Але перш, ніж висловити таку претензію, запитайте самі себе – чи достатньо ви зробили для перемоги.

Наша боротьба є справедливою і звитяга буде за нами. Важка, вистраждана, але заслужена перемога. 

З нами Бог! Слава Україні!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів