Міський голова Львова закликає бути пильними та інформувати про підозрілих (відео)

17:20 30 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pivnich.info

Андрій Садовий пояснив у середу: «Сьогодні дуже багато працівників міліції, працівників СБУ знаходяться на Сході, беруть участь в АТО».


Відео: Андрій Андрух / Львівська міська рада

Як повідомила сьогодні, 30 липня, «Щоденному Львову» прес-служба ЛМР, міський голова Андрій Садовий закликає громадян бути пильними та інформувати міську раду про підозрілих осіб. У повідомленні також сказано:

«Голова міста зазначив, що сьогодні відношення до працівників міліції та органів СБУ змінилися. Багато хто з них зараз задіяний у антитерористичній операції. Він зазначив, що всі мають якісно виконувати свою роботу.

Також громадяни не мають втрачати пильності. Мер закликав інформувати органи місцевої влади про осіб, які здаються підозрілими.

«Кожен повинен дуже фахово робити свою роботу. Сьогодні дуже багато працівників міліції, працівників СБУ знаходяться на Сході, беруть участь в АТО. Сьогодні все кардинально помінялося. Тому кожна служба повинна якісно виконувати свою роботу. Якщо, шановні мешканці Львова та області, ви будете бачити неналежне реагування чи міліції, чи інших служб, негайно інформуйте міську раду. Телефон 297-59-11. Я буду тоді окремо реагувати», – заявив мер Львова Андрій Садовий. 

Прес-служба ЛМР повідомила також у середу «Щоденному Львову», що міський голова сьогодні на брифінгу зазначив – зараз в Україні ведеться інформаційна війна, тероризм та диверсійна робота. У повідомленні також сказано:

«На брифінгу мер відповів на запитання журналістів щодо бойкоту військової мобілізації.

«Якщо ви будете мати доступ до технології викладання в Академії Генерального штабу Росії, то ви побачите, що це один з етапів диверсійної роботи, щоб створювати безлад і хаос в країні. Є інформаційна війна, є тероризм, є диверсійна робота.

Дуже часто свідомо чи несвідомо людей використовується для певної хвилі протестів. Такі реалії нашого часу.

Треба проводити серйозну роз’яснювальну роботу, треба дбати про військових, щоб вони були максимально захищені. Щоб вони відчували, що держава про них дбає.

Те, що може зробити місто, ми зробимо максимум. Але це війна і вона стосується кожного з нас персонально.

Бойовий літак зі Сходу України долітає до Львова за 20 хв. Чомусь ми про це не говоримо. Треба бути готовим до різних неординарних ситуацій», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Прес-служба ЛМР повідомила також у середу «Щоденному Львову», що у Львові будуть посилені заходи безпеки. У повідомленні також сказано:

«Також буде відновлено патрулювання міста активістами та громадськістю. Про це сьогодні під час брифінгу розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

«Я буду робити все можливе, щоб Львів жив нормальний, повноцінним життям. Бо нашим ворогам хотілось би, щоб ми були перелякані, щоб ми сиділи по домах, щоб була істерія. З того нічого не вийде.

Місто буде нормально жити. Заходи безпеки будуть серйозно посилені, але вони будуть «невидимого» характеру.

Також ми будемо відновлювати патрулювання міста громадськістю, активістами. Це також важливо», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів