Міський голова Львова поговорив зі своїми польськими партнерами про стратегію

15:55 20 січня 2017 р.

У ЛМР повідомили в четвер. 20 мічня, що сьогодні «Андрій Садовий та працівники мерії зустрілись з представниками польських міст-партнерів та обговорили стратегію поводження з твердими побутовими відходами».

«Зокрема, міський голова коротко ознайомив представників іноземної делегації із ситуацією, яка склалась у місті з утилізацією твердих побутових відходів. Відтак, польська делегація наголосила, що першочерговим кроком вирішення ситуації зі сміттям є створення стратегії, системи поводження з ним, зокрема – його сортування та механіко-екологічної переробки в альтернативні джерела енергії. Водночас, було зауважено на важливості залучення до цього процесу бізнесових та економічних структур», – зазначено також у повідомленні міськради.

Андрій Садовий запевнив: «Досвід, який мають польські міста, є позитивними кроками у вирішенні ситуації, яка є сьогодні у Львові зі сміттям, але ця праця має бути спокійною. Дозвіл на захоронення відходів мають давати державні органи влади, а місто – максимально сприяти цьому. Тому це має бути спільна праця з державою, яка сьогодні опускає голову».

Про це повідомили сьогодні, 20 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів