Міський голова Львова наполягає на знесенні багатоповерхівки на вулиці Личаківській

15:18 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: lv.20minut.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Андрій Садовий заявив сьогодні, 26 лютого: «Принципово для громади міста, щоб цю будівлю було розібрано».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 лютого, «Щоденному Львову»:

«Цього вівторка інспекція Архбудконтролю вручила керівнику ТзОВ «Лідер Моноліт», яке будує багатоповерхівку на вулиці Личаківській, 259, припис про знесення самочинного будівництва. Наступний крок, який має бути зроблено, – це власне знесення будівлі технікою у найбільш стислі терміни.

Про це сьогодні під час пленарного засідання сесії міськради заявив міський голова Львова Андрій Садовий. Він також зазначив:

«Уся країна знає, що на території міста Львова без жодних документів, вірніше з підробленими документами департаменту та іншими містобудівельними документами, ведеться будівництво. Порушено кримінальну справу. Вона повинна мати максимальний розголос. Треба, щоб громадськість знала наших «героїв».

Станом на вівторок, тут, в приміщені міської ради, у присутності представників міліції, керівником Архбудконтролю області було вручено керівникам ТзОВ «Лідер Моноліт» припис про знесення самовільного будівництва. Наступний крок – будівельна техніка має знести цю будівлю.

Прохання до прокурора та керівника міліції міста – діяти синхронно та показати громаді Львова, що на нашій території ніхто не має права зневажати закони. Це питання треба виносити на такий високий рівень, на який тільки можливо.

Принципово для громади міста, щоб цю будівлю було розібрано. Я прошу всіх про допомогу і сприяння в цьому питанні, хоча й прекрасно розумію, що навіть в залі є лобісти цього будівництва».

Як інформував «ЩЛ», споруджувачів багатоповерхівки на вулиці Личаківській зобов’язали знести її, за наданою Єдиним державним реєстром інформацією, юридична адреса ТзОВ «Лідер Моноліт» збігається з адресою неазконного будівництва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів