Міський голова Львова анонсував «подальші дії»

13:50 23 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: umoloda.kiev.ua

Андрій Садовий запевнив: «Після комісії з надзвичайних ситуацій починають відкриватися полігони, і думаю з сьогоднішнього дня почнеться ритмічний вивіз відходів».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 23 червня: «Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував подальші дії міста щодо ситуації, яка склалася з вивозом відходів. Це питання буде розглянуто на найближчій сесії міської ради, і за словами мера, місто має прийняти ультиматум, зважаючи на велику загрозу життю і здоров’ю людей».

«Як зазначив міський голова, після засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій починають відкривати полігони, і від сьогодні почнеться належний вивіз відходів. Всі компанії-перевізники, які вивозять сміття зі Львова, якісно організовані», – поінформували також у міськраді.

Андрій Садовий наголосив: «300 мільйонів, більше, менше, – ніколи за 26 років незалежності з містом так не говорили. Ніколи від нас не вимагали, і думаю, що у страшному сні львів’яни не могли подумати, що коли ми першими виходили на захист нашої держави, то коли станеться  біда – ми будемо жити місяць у блокаді, будуть закриті всі полігони і ми не зможемо нормально жити. Після комісії з надзвичайних ситуацій починають відкриватися полігони, і думаю що з сьогоднішнього дня почнеться ритмічний вивіз відходів. Всі наші компанії, які працюють в місті, вони якісно організовані – відкрийте полігони, і ми будемо вивозити відходи».

Про це повідомили сьогодні, 23 червня, у Львівській міськраді. Як інформував «ЩЛ», міський голова Львова поскаржився на очільника області й… погодився з ним.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів