Міськрада вимагатиме від поліції, щоб кортеж Президента не паралізував Львів

14:00 17 січня 2018 р.

На шляху кортежу Президента у Львові 11 квітня 2016 року

На шляху кортежу Президента у Львові 11 квітня 2016 року
Фото: скріншот з «YouTube»

У «Львівавтодорі» запевнили: «Поки що приписів від поліції про відключення світлофорів на завтра не надходило».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 17 січня: «Завтра до Львова запланований приїзд Президента України і генерал-губернатора Канади. Місто звертатиметься до відповідних служб, зокрема поліції, щодо роботи світлофорів під час приїзду офіційних осіб та наполягатиме на ситуативному, а не кількагодинному призупинені роботи світлофорних об’єктів».

Міський голова Львова Андрій Садовий уточнив: «Завтра до Львова заплановано візит офіційних осіб. Тому я би не хотів, щоб завтра були якісь експерименти із роботою світлофорів, які служби організували минулого разу. Коли є візити таких осіб, то пульт управління світлофорами переходить до спеціальних служб. Тому звертатимемося зокрема і до поліції, щоб коли під’їжджає кортеж, то на 10 хвилин, ситуативно, відключати світлофори, а не на три-чотири години та паралізувати місто, унеможливити рух і викликати велике збурення населення. Такі речі недопустимі».

Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», поки приписів від поліції про відключення світлофорів на завтра не надходило, світлофори працюють у звичайному режимі», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів