Міліція й Самооборона Львова посилили нічні патрулювання міста (відео)

12:14 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dso.gov.ua

Як запевняє сотник львівської Самооборони Віктор Пермяков, до участі в нічному патрулюванні зголошуються дуже багато активістів.


Відео: tvzikua

Західна інформаційна корпорація розповідає інформує сьогодні, 29 липня, в повідомленні «У Львові міліція разом із Самообороною посилили нічні патрулювання міста»:

За останніх 10 днів міліціонери отримали понад 2 десятки повідомлень про псевдозамінуваня ринків і супермаркетів. Відтак, правоохоронці і Сомооборона виришіли посилити нічні патрулювання міста.

Про це повідомив репортер перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) Роксоляна Остапюк.

Лише у понеділок, 28 липня,  у Львові було зареєстровано 5 повідомлень про псевдозамінування. Досудове слідство уже встановило, що більшість дзвінків надійшло із зони АТО. Відтак розслідувати ці кримінальні справи будуть на Сході.

«У Львові ми посилили наше нічне патрулювання технічно. Ми навчили наших міліціонерів користуватися  новими зразками техніки. Зокрема, оперативними каналами передачі радіоінформації. До участі у нічному патрулюванні зголошуються дуже багато активістів», – розповідає сотник львівської Самооборони Віктор Пермяков.

Активісти переконані, що зловмисники повідомляють про псевдозамінування, щоб дестабілізувати ситуацію у місті. Втім, варто нагадати, що в Україні за неправдиве повідомлення про замінування позбавляють волі на строк від 2-х до 6-ти років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів