Мешканці Львівщини вимагатимуть від ЛОДА ремонту доріг

11:38 16 вересня 2013 р.

Фото до новини

Акцію розпочнуть завтра біля приміщення Адмінсуду

У вівторок, 17 вересня, о 10:00 год. мешканці сіл та районних центрів області вийдуть на акцію протесту проти бездоріжжя й візьмуть участь у попередньому засіданні Адміністративного суду Львова (м. Львів, вул. Чоловського, 2) щодо бездіяльності ЛОДА та її голови у питанні ремонту доріг в області як вільні слухачі. Повідомляючи про це, прес-служба МГО «Молодь за розвиток Львівщини» додає, що «акція проводитиметься в окрузі вулиць Залізнична, Шареневича, Чоловського, Стороженка».

Відтак збір учасників – 17 вересня о 9:45 год. біля приміщення Адміністративного суду Львова (м. Львів, вул. Чоловського, 2), в позові до якого МГО «Молодь за розвиток Львівщини» просить визнати бездіяльність Львівської облдержадміністрації й голови Львівської ОДА по організації виконання обласного бюджету за Програмою фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік. Переповідає прес-служба МГО «Молодь за розвиток Львівщини» й запевнення активістів МГО «Молодь за розвиток Львівщини», що ініційований ними рух «За якісні дороги» підтримали мешканці сіл та районних центрів Львівщини, які неодноразово організовували перекриття доріг в області.

Бо, зі слів керівника цієї громадської організації Богдана Хруставчука, «людям просто набридла бездіяльність влади у питанні ремонту доріг». Адже, твердить також він, «громада неодноразово писала листи Президентові та голові ОДА, перекривала дороги, проте результату надалі немає».

Відтак будемо сподіватися, що громадськість все-таки змусить владу звернути увагу на ту руїну, в яку перетворені дороги Львівщини.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів