«Мерседес» не розминувся на Львівщині з потягом

14:20 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Автомобіль «Мерседес» несподівано опинився на шляху потягу на перегоні Рава-Руська – Добросин.

У прес-центрі «Львівської залізниці» повідомили в понеділок: «Уночі 22 квітня на залізничному переїзді 66 км перегону Рава-Руська–Добросин Львівської дирекції залізничних перевезень трапилася дорожньо-транспортна подія (ДТП). Приміський поїзд №6001 сполученням Рава-Руська–Львів в’їхав у бік автомобіля марки «Мерседес», який несподівано опинився на шляху прямування потяга. На щастя, внаслідок зіткнення ніхто не постраждав.

«За попередніми даними розслідування аварії, з’ясувалося, що водій автомобіля з невідомих причин не лише знехтував попередженням звукової та світлової сигналізації про наближення поїзда, а й не реагував на гучні сигнали локомотива. У результаті ДТП пошкоджено 20 дерев’яних шпал, поїзд продовжив рух за маршрутом зі запізненням на дві години й три хвилини», – розповіли також на «Львівській залізниці».

«Аналізуючи стан безпеки руху в регіональній філії «Львівська залізниця» за підсумками першого кварталу 2018 року, залізничники занепокоєні тривожним фактом збільшення кількості ДТП на переїздах, що вже на один випадок перевищує сумну статистику аналогічного періоду минулого року. За висновками правоохоронців, у всіх без винятку випадках винуватцями ДТП є водії автотранспорту, які грубо порушили правила дорожнього руху», – поінформували також на «Львівській залізниці».

«У двох випадках зі шістьох, зафіксованих на залізничних переїздах Львівської магістралі впродовж січня-березня 2018 року, автотранспорт в’їхав у бік поїзда, що рухався через переїзд. Залізничники Львівської магістралі вкотре нагадують водіям, що невиправданий ризик і порушення правил проїзду через залізничні переїзди може коштувати здоров’я та життя не лише порушникам, а й працівникам та пасажирам залізниці. Тож закликають усіх учасників руху до дисципліни та взаємоповаги, а також неухильного дотримання Правил дорожнього руху України», – повідомили також у прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів