Личаківський район отримує воду в повному обсязі, – «Львівводоканал»

11:40 12 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У диспетчерській службі «Львівводоканалу» запевнили: «Станом на 22 годину 11 грудня, водопостачання Личаківського району міста було відновлено у повному обсязі – до усіх житлових будинків, лікарень тощо».

У диспетчерській службі «Львівводоканалу» повідомили також сьогодні, 12 грудня: «Вода до міста надійшла ще вночі в неділю, 10 грудня. Однак, щоб врегулювати мережу за гідравлічними показниками, довелося розповітрювати систему, запускати локальні станції підкачування, промивати трубопроводи. Найдовше без води залишалися мешканці вулиць району Високого Замку, оскільки це найвища точка, і спостерігався дуже великий розбір води, тому постійно падав тиск у мережі й відмикалися автоматичні станції підкачування.
У «Львівводоканалі» також запевнили: «Вчора, о 22.00 нам вдалося налагодити роботу насосної станції на вулиці Княжій, відтак мешканці вулиць Довбуша, Кривоноса, Барвінських отримали воду. Також ми відслідковуємо скарги щодо погіршення якості води та ретельно промиваємо вуличну мережу через пожежні гідранти».
У диспетчерській службі «Львівводоканалу» розповіли також: «Щодо проблеми, яка виникла з відновленням водопостачання лікарні «Охматдит» на вулиці Барвінських – причиною цього стало зволікання працівника лікарні, який відповідає за водопровідне господарство. Саме працівник лікарні зобов’язаний був прослідкувати за наповненням водозбірника лікарні об’ємом 250 метрів кубічних, та запуском насосної станції на території «Охматдиту». Ми подали воду до лікарні з належним тиском ще у понеділок увечері».
Про це повідомили сьогодні, 12 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Після масштабної аварії, яка трапилася 9 грудня на магістральному водогоні поблизу села Чижиків, майже дві доби мешканці частини Личаківського району та міста Винники відчували труднощі з водопостачанням: водопостачання до будинків було призупинено, натомість працювали водовозки, які забезпечували мешканців питною і технічною водою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів