Львів’янин Володимир Парасюк дивом вижив після кульового поранення й ЧМТ під Іловайськом (відео)

01:18 2 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kp.ua

Командир 4-ї роти спецбатальйону «Дніпро» й колишній сотник Самооборони Майдану вже самостійно ходить по дніпропетровській обласній лікарні.


Відео: ТСН

Командир 4-ї роти спецбатальйону «Дніпро» й колишній сотник Самооборони Майдану дивом вижив в іловайському пеклі та повернувся з полону. Його, пораненого, не впізнали ані бойовики, ані російські військові, які шукали Парасюка як цінну здобич.

Володимира разом з іншими полоненими вивезли до Росії, але згодом обміняли. У неділю надвечір він уже був у дніпропетровській лікарні імені Мечникова.

Зараз життя героїчного сотника з Майдану Володимира Парасюка – вже поза небезпекою. Медики кажуть, що йому пощастило – куля лише зачепила голову. Парасюк уже навіть самотужки ходить.

«Відкрита черепно-мозкова травма, кульове поранення, контузія. Непроникаюче поранення. Ковзне, на щастя. Це, напевно, врятувало йому життя. Поводиться бадьоро, мужньо, як і належить бійцю», – повідомив головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко. Натомість Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк нагородив Парасюка іменну зброю.

Про це розповіла 1 вересня  «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Як інформував «Щоденний Львів», про порятунок командира 4-ї роти батальйону «Дніпро» Володимир Парасюка повідомляли в неділю його сестра Ірина Голуб і керівник «Правого сектора» в Дніпропетровській області Андрій Денисенко, а в понеділок – заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів